Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 24 January 2014

Mula Semester 2, program MBA ku !

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Bermulanya Semester ke-2 untuk program MBA yang Eraz tengah jalani di Open University Malaysia.. Nampaknya subjek semester ke-2 ni betu-betul tough buat Eraz yang takde background business ni.. Tengok sajelah subjek di bawah :


Accounting dan Finance tu betul-betul buat Eraz kena 'kerja lebih' sikit.. Bila belek-belek buku, errrrrmmmmmm.. Apa-apa pun, orang kata, usaha itu tangga kejayaan.. So! I'll try my best for this 2nd semester.. Good Luck ERAZ FADLI!

20 comments:

  1. Replies
    1. Menangis? Hehe.. Boleh jadi.. Haha..

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih.. Cik Budu Bilis ke Puan ni? Hehe..

      Delete
  3. huhu..mula2 susah juga..tapi lama2 dah biasa dengan subjek tu..masa degree kita amik subjek yang sama jugak..ingat nak sambung amik master..tapi xdpt sebab bz dgn keje n fmily lah nie jd mak buyung lak..xdan langsung..haha..

    ReplyDelete
  4. hahaha...subjek yg sally pandang sejak 5 tahun lepas...hikhik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz tak amek subjek tu masa degree..

      Delete
  5. Dont worry.... MBA antara yang senang....

    ReplyDelete
  6. All the best. Btw, IM memang tak masuk dengan akaun. Hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.