Sunday, 26 January 2014

Projek Memikat Suami Episode 6

Projek Memikat Suami Episode 6 | Assalamualaikum w.b.t.. Projek Memikat Suami Episode 6 nampaknya Husna hampir berjaya memikat Zahrain.. Sebenarnya hati Zahrain mula lembut melihat isterinya tidak putus asa cuba memikatnya dan menjalankan tugas sebagai seorang isteri.. Tetapi biasalah drama, kalau tak de watak yang akan mengganggu, tak sah.. Adira sentiasa cuba untuk mengacau hubungan mereka suami isteri dengan caranya sendiri..

Istimewanya jalan cerita Projek Memikat Suami ni, walaupun kena kahwin paksa, kami si Zahrain tu masih boleh 'bersama' dengan Husna.. Hehe.. Kalau drama lain, tidak la jawabnya.. Haha.. Apa-apa pun, tunggu cerita penuh Projek Memikat Suami Episode 6 malam esok!

Projek Memikat Suami Episode 6

Projek Memikat Suami Episode 6

11 comments:

  1. Isteri cantikkk kot :p Suka tengok Emma Maembong pakai tudung. Nampak lagi cantik dia dalam cerita ni..

    ReplyDelete
  2. Sebelum ni dh penah bace novel ni. sweet je tgok citer ni. Ditambahkan pelakon2 mantap utk hero and heroin tu. Meletops! Comey tgok Emma Maembong dlm citer ni. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bertudung nampak lebih cantik kan..

      Delete
  3. saya pun dah pernah baca novel ni..gara-gara kakak saya. apa -apa pun best.

    ReplyDelete
  4. Saya dah mula tertarik tonton drama ni la..best

    ReplyDelete
  5. agak jarang tonton drama nie...agak tak sesuai untuk tontonan kanak-kanak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya kak.. Ada ketikanya memang tak sesuai..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.