Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 22 December 2013

SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

Assalamualaikum w.b.t.. Sempena hari ni bertarikh 22 Disember 2013 ni, Eraz nak anjurkan satu segmen yang ringkas.. Korang hanya perlu buat tajuk entri, "Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM".. Lepas tu letakkan banner blog ERAZFADLI.COM dalam entri berkenaan dan link ke entri ini.. Akhir sekali, buat la ayat untuk jemput pembaca blog korang ke blog ERAZFADLI.COM.. Entri yang menarik, tertarik dan deboom akan menerima top-up bernilai RM 10 ! Terpulang pada penyertaan yang menarik.. Tempoh masa segmen ini ialah bermula sekarang sehingga 23 Disember jam 11.00 malam sahaja..

Klik SINI untuk dapatkan URL banner..

63 comments:

  1. join yaaa http://zafirahnazri.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  2. http://www.paly.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    nah amik ayat power kawe.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  4. http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ayu join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  5. http://norminieza.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  6. Salam hujung minggu: kita join sekali ya!!!!

    http://myblogsantai.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  7. join
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  8. sebelum join nak ucap hb lu smga pjg umo, murah rezki n hepi selalu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  9. masuk..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  10. http://tunggujap.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  11. Selamat bersegmen dan selamat menyambut hari ulang tahun kelahiran semoga dipermudahkan Allah segala urusan ;)

    ReplyDelete
  12. http://whatilike-my.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  13. http://ciklyeen.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  14. dtg join ;) sorry lambat http://zamani84.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  15. Replies
    1. Slow sikit kak sebab bermula dengan ari Ahad kan..

      Delete
  16. Assalammualaiku,...eraz,

    wah...dah ramai join .tak sempat nak join lak..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Mselim.. Tak sempat join ke..

      Delete
  17. Assalamualaikum dan salam pagi isnin Eraz...masih sempat lagi nak join...

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  18. baru nak terjah.......internet problem....

    ReplyDelete
  19. Akak join...
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  20. http://itsmetira.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  21. SALAM . ADEQ JOIN http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  22. shark join harini..
    huhu..
    ada lagi rezeki harini :)

    http://citershark.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlycom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  23. join sama
    http://www.erazfadli.com/2013/12/segmen-jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
    2. Silap bagi link ni.. Tapi Eraz dah berjaya kesan..

      http://kecekkira.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

      Delete
  24. goodluck eraz dtg follow u
    www.kucinghitam.net

    ReplyDelete
  25. join ! - http://ehbloger.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  26. salam..join jugak http://www.penbiru.com/2013/12/segmen-jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  27. as salam..saya join..
    http://jnjikita.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  28. sempat lagi kan?? husna join jugak!! =)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete
  29. Saya join juga..

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen ni..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.