Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 3 September 2013

Pergi kursus, tapi kerja banyak !


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni Eraz terpaksa fly ke KL sebab ada kursus selama 2 hari.. Fuh! Bukannya apa, kalau pergi dengan hati tenang tanpa ada kerja yang perlu di submit, ok la jugak.. Apa-apa pun, arahan kena juga pergi.. Bos pun suruh pergi.. Hehe.. Dah la kena tinggal Zara juga.. Sabau je la..

Masih kat office, siapkan kerja.. Kejap lagi baru balik sebab nak ready untuk fly..

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.