Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 21 September 2013

Selalu macamni.. Hilang mood..


Assalamualaikum w.b.t.. Dah banyak malam, lepas balik kerja, internet jadi tak betul macam ni.. Hilang rasa mood bila nak update blog.. Tak tahu la kenapa line jadi macamtu.. Kadang-kadang untuk seketika.. Tapi kadang-kadang berlarutan sampai la tengah malam dan Eraz tertidur.. Haha.. Harap-harap tak berlarutan..

Broadband ok je.. Limit pun tak pernah habis sebab memang unlimited! Line sekarang kot kat tempat ni..

Published with Blogger-droid v2.0.10

9 comments:

  1. semalam punya kes ni bro..gua pun terkena

    ReplyDelete
  2. kalau kena macam ni buatkan akak fed up....uhhh..

    ReplyDelete
  3. Eraz, saya rasa yang problem mungkin google sendiri kot sebab selalu sangat jadi kat saya. kadang tu kena reload berpuluh kali baru dapat. rumah saya guna unifi, yang lain2 ok je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin la kot.. ingat kan Eraz sorang je kena..

      Delete
  4. saya pun kadang kena camni.. rasanya masalah dari google sndiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin la kot bermasalah dari google..

      Delete
  5. kat ofis selalu jadi mcm ni..tp kat rumah ok pulak.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.