Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 21 September 2013

Sambung kerja di rumah !


Assamualaikum w.b.t.. Nampaknya hari ni terpaksa bawa balik bahan kerja dari office, ke rumah.. Dah lama sebenarnya tak bawa balik kerja-kerja office ke rumah ni.. Tapi kali ni terpaksa.. Bukan apa, masa bujang-bujang dulu, boleh la jugak kan buat camtu.. Tapi bila dah kahwin dan tambah-tambah dah ada anak, elakkan kan.. Lebihkan masa dengan keluarga.. Itu lebih elok.. 

Apa-apa pun, alhamdulillah semua ok dan settle.. Esok pagi-pagi, bawa je ke office.. Harapnya esok tak lewat sangat.. Risau kelam kabut..

Nasib baik Zara ok je malam ni.. Papa buat kerja, Zara relax dan tidur atas tilam dia kat belakang.. Mama dia boleh la masuk dapur..

Wassalam..

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

  1. better xbawa balik kerja kan.. dah keja kat ofis kat rumah pun keja.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dah lama bawak balik kerja.. tapi kali ni terpaksa..

      Delete
  2. huhuhu....sally pun sama kena bw blk keja :(

    p/s : luckily zara sihat kan! yeayy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz memang nak elak benda camtu.. hehe..
      Alhamdulillah Zara ok je.. ;)

      Delete
  3. wahhhh... samalah macam kak mia. kadang terpaksa juga... huhuhu

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah.. Zara ok je semalam..

      Delete
  5. selalu habiskan keje kat office jer....kalau kat rumah nanti anak tegur.."mama banyak keje ker..." apa nak jawab....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. anak-anak sekarang dah pandai..

      Delete
  6. senanglah kalau anak banyak ragamkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. senanglah kalau anak banyak ragamkan?

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.