Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 18 September 2013

Ranking Alexa.com Blog ERAZ FADLI #8

Assalamualaikum w.b.t.. Minggu lepas, Eraz telah update kedudukan blog ERAZ FADLI ni untuk Alexa.com.. Kedudukan minggu lepas adalah Global Rank : 133,398 dan Rank MY : 933.. Rujukan SINI.. Jadi selepas seminggu, ini ialah kedudukan terkini..

Global Rank : 125,574
Rank MY : 751

Alhamdulillah.. Selepas seminggu kedua-dua kedudukan samada untuk Global Rank dan Rank My meningkat walaupun tak sebangai blog lain.. Alhamdulillah.. Mana-mana blogger yang ingin membuat semakan, boleh klik Alexa.com..

Insyaallah dari masa ke semasa, Eraz akan cuba untuk kekalkan prestasi blog ni.. Sebagai bukan seorang full time blogger, masa memang memainkan peranan.. Tapi atas dasar minat menulis, insyaallah Eraz akan cuba membahagi masa..

22 comments:

  1. peningkatan yang sangat bagus.. kak mia perasan eraz update banyak entri. lebih dari 3 tu... tahniah...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah Eraz, best best, Farah tumpang happy... *_^ keep it up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Farah punye pun, makin hari makin meningkat tu..

      Delete
  3. alhamdulillah semakin menjunam bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Menjunam arah kebaikan tak pe bro.. hehe..

      Delete
  4. Wow..tahniah..:) blog sendiri mmg tak layak di ranked kan lagi sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, insyaallah, akan dapat juga nanti..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.