Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 22 September 2013

Dim Sum di Dynasty Restaurant @ Hotel Renaissance Kelantan

Dim Sum di Dynasty Restaurant @ Hotel Renaissance Kelantan

Dim Sum di Dynasty Restaurant @ Hotel Renaissance Kelantan | Assalamualaikum w.b.t.. Semalam alhamdulillah, ada seorang kawan yang belanja Eraz dan kawan-kawan office makan Dim Sum di Dynasty Restaurant, Hotel Renaissance Kelantan.. Jarang-jarang sekali, apa salahnya lunch dengan makan Dim Sum kan.. Ingat kan tak kenyang dah.. Rupanya kenyang juga sebab makan banyak sangat.. Ada yang jenis kering, adan yang jenis basah.. Yang pasti, sedap.. Lepas ni, boleh try lagi.. Maybe boleh bawa mama Zara dan Zara..

18 comments:

  1. INFO TERKINI 3 – BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES
    Hampir sebulan game ini tidak dapat dimulakan kerana masih tidak cukup peserta. Setakat ini jumlah blogger yang mahu turut serta game ini adalah seramai 10 orang. Ada 6 lagi peserta yang perlu di cari. Jika anda mempunyai rakan rakan blogger yang lain, ajak la mereka join game jika berminat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Nanti saya cuba promote kan game ni..

      Delete
  2. Replies
    1. Itu baru sikit..Yang basah-basah, belum sampai lagi.. :)

      Delete
  3. Replies
    1. Jarang-jarang sekali makan Dim Sum, ok juga..

      Delete
  4. biasa nak makan dimsum tgu bolan pose je.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu makan dim sum di bulan puasa la ni..

      Delete
  5. saya kalau makan dimsum kat alamanda je la

    ReplyDelete
  6. tak pernah makan, sebab kebanyakannya non halal, belum jumpa lagi yg halal di sini.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti ada yang halal di area berdekatan tu..

      Delete
  7. x pnah lg merasa dim sum nie.
    tgk gambar jer pernah.
    bila tgk gambr atas tu cm mnarik jer.

    ReplyDelete
  8. memang menarik.. boleh try nanti..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.