Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 11 September 2013

Rupanya dah complete Season 8 ..


Assalamualaikum w.b.t.. Apa yang dah season 8? Sebenarnya itu siri untuk drama bersiri Supernatural.. Di TV3 sekarang, penonton ditayangkan dengan Season 7.. Tapi di US sebenarnya dah complete Season 8.. Season 9 pula dijangka mula tayang pada 08 Oktober 2013 di US.. Fulamak.. Dah nak masuk Season 9 rupanya..

Sebenarnya Eraz salah seorang peminat drama ni.. Koleksi DVD ada sampai Season 4.. Tapi di TV, Eraz hanya sempat tengok sampai Season 2 atau 3 je.. Lepas tu memang tak sempat.. Sebab apa? Mungkin sebab sambung belajar kat USM kot dulu.. Itu yang beli DVD.. Tapi lepas pada tu, memang tak sempat nak tengok.. Jalan cerita pun dah tak tahu macamana..

#Drama ni hanyalah sebagai hiburan semata-mata.. Kalau budak-budak memang perlukan bimbingan la.. Sebenarnya dah lama tak tengok TV3 pada hari Selasa jam 11 malam ni.. Tapi malam ni tengok sebab sambil-sambil dodoi Zara.. Try buat entri ni sambil dodoi Zara.. Hehe..

12 comments:

  1. fizi pun peminat cerita nie juga..:) best jalan ceritanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best.. Tapi sekarang tak sempat nak follow dah..

      Delete
  2. peminat tegar! completed download smpai season 8.. xsbar tnggu s9 nk kuar nie.. hohoho!! >.<

    ReplyDelete
  3. serius aku pun peminat supernatural masa dulu sampai ketiga je, pastu tak tgk sebab duduk asrama..rasa mcam nak tgk balik..tapi skrang aku tgk The vampire diaries..tak sabar menanti oktober ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pernah tengok lagi drama The vampire diaries tu..

      Delete
  4. anak akak yang perempuan memang suka tgk citer....serius aku tak faham...hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka tengok pelakon kot kak.. haha..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.