Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 20 September 2013

Kenapa ni Zara ?


Assalamualaikum w.b.t.. Semalam rasanya pertama kali tengok Zara macam tu.. Bukan pelik pun, tapi semalam first time Zara macam tak tidur lena dan tak nak bagi papa mama dia letak atas katil.. Nak kena dukung je.. Bila dah ada atas dukung, tak menangis la.. Orang tua-tua kata, budak nak beralih bulan.. Dia menangis tak teruk.. Tapi sebab 1st time macamtu, risau juga.. Kalau sakit atau apa pun, sure menangis lagi kuat kan..

#Tengok malam ni lak macamana..

11 comments:

  1. yup..akak rasa pun dia nak beralih bulan tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. kami cool je.. nama pun papa mama kan.. hehe..

      Delete
  2. memang betul budak nak beralih bulan macam-macam feel dia.....

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tak tak.. Zara tak sakit.. Sihat walafiat..

      Delete
  4. biasa je tu..nak manja2 dgn mama papa dia..anak buah sy pun mcm tu jugak masa baru lahir.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.