Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 27 August 2013

Terpaksa tinggalkan Zara untuk beberapa hari !


Assalamualaikum w.b.t.. Itulah yang akan terjadi.. Eraz terpaksa meninggalkan Zara untuk beberapa hari sebab terpaksa ke KL untuk kursus Module ke - 2 pada awal bulan 9 ni.. Bulan June lepas, Module 1.. Mesti tiap-tiap hari teringat pada budak kecik yang tembam tu.. Harap-harap masa tu Zara dah sihat dari demam.. Kalau tak, risau juga nak tinggal dia jauh-jauh.. 

#Tajuk kursus kali ni : “PEAK PERFORMING EXECUTIVE DEVELOPMEN​T PROGRAMME: MODULE 2: “UNDERSTAN​DING DIFFERENT PERSONALIT​IES AND HOW TO IMPROVE RELATIONSH​IPS AND PERFORMANC​E (EQ)

12 comments:

  1. sabarlah eraz..jap jer kursus tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 hari kursus.. campur sehari untuk pergi dan sehari untuk balik, jawabnya 4 hari 3 malam.. adoi..

      Delete
  2. kesian zara . hehe . takpe lahh . men video call je lah nnti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian kat papa nya jugak.. hehe..

      Delete
  3. dekat disayang jauh dirindu......

    ReplyDelete
  4. INFO TERKINI 1 – BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES
    Terima kasih sebab sudi menyertai game BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. Anda adalah peserta pertama yang menyertai. Game ni kena ada 16 peserta. Game ini akan bermula setelah 16 peserta dapat dikumpulkan. “Eraz” – nama kod anda untuk game ini. Segala Info terkini berkaitan game ini akan diumum melaui peti komen anda dari semasa ke semasa. Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  5. hihi..dah ade baby , lagi bertambah rindu dak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal.. budak kecik yang tembam tu.. hehe..

      Delete
  6. Replies
    1. harapnya Zara sembuh dari demam sebelum Eraz ke KL..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.