Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 23 September 2013

Hujan!!

Assalamualaikum w.b.t.. On the way balik kerja ni, hujan turun lebat.. Kesian pulak tengok penunggang-penunggang motosikal.. Disebabkan tiba-tiba je hujan, maka mereka terpaksa la berhenti untuk pakai baju hujan.. Tapi sebelum complete pakai baju hujan tu, confirm basah kuyup!

#Terus teringat kat Abah yang mana masa mula-mula kerja dulu, Abah minta belikan kereta terus berbanding moto.. Ini salah satunya sebab..

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments:

  1. Pernah rasa dgn suami mase mula2 kahwin dulu sb kami bermotor je mase tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenang betapa susahnya masa tu kan..

      Delete
  2. Saya pernah sekali masa nak balik ke pejabat lepas hadiri kelas bahasa korea. Lencun terus

    ReplyDelete
  3. teringat susah payah naik motor, time tu tak mampu nak beli kereta....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.