Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 30 September 2013

Loading blog makin OK ke?


Assalamualaikum w.b.t.. Semalam Eraz ada buat satu entri bertajuk Mohon komen tentang kelajuan loading blog ni.. Semua yang respon entri berkenaan memberi komen memang loading blog Eraz jadi lambat.. Adoi.. Apa dah jadi ni.. Jadi, Eraz cuba buang beberapa coding yang mungkin jadi penyebabnya.. So sekarang, adakah masih lambat atau dah kembali seperti biasa.. Mohon respon..


22 comments:

  1. pagi ini akak buka blog Eraz.....laju macam monorail.........hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih sebab memberi respon.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih sebab memberi respon.. :)

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih sebab memberi respon.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih sebab memberi respon.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih sebab memberi respon.. :)

      Delete
  6. okay sahaja loading blog eraz...laju..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih sebab memberi respon.. :)

      Delete
  7. ok jer.. cume nak suggest.. sume media sosial termasuk button follower tu letak dalam satu widget.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih sebab memberi respon.. :)

      Delete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih sebab memberi respon.. :)

      Delete
  9. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih sebab memberi respon.. :)

      Delete
  10. Assalamualaikum dan salam kenal...saya ni ahli baru blogger...first ni buat blog...bnyk lgi xtau dan xfaham...harap dpt tunjuk ajar dari Eraz yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Ada apa-apa nak tanya, sila la..

      Delete
  11. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih sebab memberi respon.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.