Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 29 September 2013

Zara nak kena suntik !


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni umur Zara dah masuk 67 hari.. Alhamdulillah.. Sepatutnya last week kami dah kena bawa Zara untuk dapatkan suntikan masuk umur 2 bulan.. Tapi awal-awal memang plan nak pergi hari ni, sebab memang selalunya hari Ahad Eraz cuti! 

Readylah Zara untuk dapatkan suntikan.. Don't worry yang Zara, papa dan mama ada.. Be cool.. Like your papa.. Hehe..

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

  1. anak aku hari tu xde plak dia nak nangis.masa first mula2 kena cucuk dulu je dia nangis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara ni kebal.. Tak nangis sakit.. Nangis terkejut sekejap je.. Hehe..

      Delete
  2. Replies
    1. Nanti giliran kamu la pulak bro.. ;)

      Delete
  3. lepas kena inject biasanya tempat yang kenac cucuk tu mesti membengkak so tuamkan dengan air suam......

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.