Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 29 September 2013

Mohon komen tentang kelajuan loading blog ni ..


Assalamualaikum w.b.t.. Sebenar Eraz perasan masa kat office semalam, loading blog Eraz macam slow berbanding sebelum ini.. Bila balik dari kerja, online kat rumah samada dengan laptop atau tab, macam sama je dan mungkin lagi slow.. So Eraz tak sure samada itu masalah line internet kat sini atau memang loading blog ni dah makin slow..

Eraz nak minta tolong pembaca-pembaca blog komen seringkas yang boleh tentang surevey ni.. Korang boleh reply satu perkataan pun tak pe.. Reply lah lambat ke, cepat ke, ok je ke, macam biasa ke.. Ok! Terima kasih semua..

##Perasaan pelik!

13 comments:

  1. yea...memang agak lamabt nak buka blog Eraz....kenapa ekkk....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal.. Nanti nak cuba adjust!

      Delete
  2. Replies
    1. Itu la pasal.. Nanti nak cuba adjust!

      Delete
  3. Agak sloww.. Header je yang keluar, yang lain kena tunggu lama.. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal.. Nanti nak cuba adjust!

      Delete
  4. Terima kasih kerana memberi respon..

    ReplyDelete
  5. lambat sikit. Cuba gina lazyload juery. Mungkin ini boleh membantu :) Hanya cadangan :'>

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.