Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 22 September 2013

USM Dalam Kenangan


USM Dalam Kenangan | Assalamualaikum w.b.t.. Tiba-tiba terkenang zaman belajar di USM.. Biasa la tu kan.. Tambah-tambah lagi terjumpa gambar ni.. Itu gambar tie untuk pelajar USM.. Dapat masa hari orientasi.. Hehe.. Pernah pakai juga masa kerja.. Tapi sekarang dah lama tak pakai.. Masih sempat.. Itu gambar lama.. Nampak Eraz tulis link blog lama kat gambar tu?

#Kenangan

20 comments:

  1. Masing-masing ada kenangan sewaktu belajarnya dulu kan.

    ReplyDelete
  2. USM dihatiku, gua pun alumni USM. Yang ladies dapat tudung yang susah gila nak bentuk terpaksa taruh lilin kasi keras, hehehe.
    #sweet memory in USM ;)

    ReplyDelete
  3. teringat dulu-dulu ada tawaran study di USM....uggghhh...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ke.. rezeki di tempat lain la tu.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. kenangan mengusik jiwa.. tepat sekali..

      Delete
  5. panjang jugak link blog bro dulu ek.
    hehe..
    br tau nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... itu link tah apa-apa.. haha..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.