Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 21 September 2013

Cerekarama Maafkan Kami TV3


Cerekarama Maafkan Kami TV3 | Assalamualaikum w.b.t.. Tunggu juga drama apa dalam cerekarama TV3 malam ni.. Last week dengan drama Baran dan malam ni turn drama Maafkan Kami slot Cerekarama di TV3 pada pukul 10.00 malam ni.. Cuba search google untuk dapatkan sinopsis.. Antara pelakonnya ialah Fizz Fairuz dan Zain Saidin..

Sinopsis : Ozzy dan Khairy yang sering mempermainkan wanita terlibat dalam satu kemalangan hingga menyebabkan mereka insaf dan ingin meminta maaf kepada semua wanita yang mereka permainkan selama ini..

Drama Maafkan Kami ni mungkin satu drama ringan untuk tontonan korang malam ni..

16 comments:

  1. macam menarik jer jalan citer nie....

    ReplyDelete
  2. sape name sebenar pembawa watak nisha?

    ReplyDelete
  3. aduh..tngok sume sinopsis 3 org je name klua.. best la minah tu blakon.. natural je.. carik la bos.. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama pelakon tu aisya hasnaa.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. ok da google yes!!!! TQ nadhirah... ;)

      Delete
    4. owh...die tu adik anis nabila rupenye... ptut la mule ingt anis.. diorg adk bradik blakon dlm drama siri dream sister

      Delete
    5. baru ingat nak cari.. Tapi Nadhira dah bantu.. Terima kasih Nadhira.. :)

      Delete
  4. xtgk..huhu...
    dok melayan anak buah.hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.