Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 14 September 2013

Sesuai ke kalau jadi DJ Radio?

#Kadang-kadang ada juga hati nak jadi DJ Radio ni.. Tapi sedap ke suara ni? Haha..

Assalamualaikum w.b.t.. Kalau la nak dapatkan RM 50,000 itu senang, kan best.. Tapi mestilah yang halal la.. Tak nak la dapat RM 50,000 tu secara yang tidak halal atau buat pinjaman dengan Along.. Better buat pinjaman dengan mana-mana bank kan.. 

Sebut pasal RM 50,000 ni, jika korang ada bakat, RM 50,000 mungkin akan menjadi milik anda.. Program pencarian bakat yang tidak nilaikan paras rupa, tetapi hanya melalui suara, Bakat JoHaRa 2.0 kini kembali di ERA fm! Mana la tahu rezeki korang kan.. Siapa berminat nak tahu detail, boleh klik SINI..

#Sekadar info untuk korang, Eraz sendiri, tak la.. Hehe..

3 comments:

  1. hahaha..kena betul2 ada bakat nak buat org gelakkan. kalau tidak kita yg gelak sendiri

    ReplyDelete
  2. bakat dan minat kena seiring baru boleh jadi......

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.