Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 19 September 2013

Zara dan Blog !


Assalamualaikum w.b.t.. Zara dan blog? Bukan apa-apa pun.. Sekarang ni masa lebih kepada Nur Zara Faleesya ni kalau dah ada kat rumah.. So selalunya Eraz akan ada banyak masa update blog bila Zara tidur depan mata.. Bila masa tertumpu taip entri di laptop atau guna Tab, mata sekali sekala akan tengok keadaan Zara.. Kalau mamanya tengah jaga, ok la.. Ini kes masa mamanya ada kerja kena settlekan, papa jaga la kan..

Itu la yang sebabnya entri blog ERAZ FADLI ni lebih kepada cerita NUR ZARA FALEESYA ni.. Sebab banyak masa dengan Zara kan sekarang.. Hehe..

14 comments:

  1. Replies
    1. Insyaallah.. Amin.. Itu la hendaknya.. :)

      Delete
  2. bestnyer...selamat jadi babysitter...hehehe ^_^

    ReplyDelete
  3. segalanya zara kan sekarang eraz? tunggu masa kawan zara keluar pulak nanti...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Segalanya Zara je sekarang ni.. Zara tengah tunggu kawan sana lak keluar ni.. Hehe..

      Delete
  4. ehem ehem.. bile nak kenalkan zara ngan uncle paly ni? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Boleh je.. Ada kenduri nanti, kawe jemput k..

      Delete
  5. same to me..since dah ada Dania...segalanya untuk Dania...cuma lom buat blog khas untuk dia jer lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada plan nak buat blog khas untuk dia ke? bagus-bagus..

      Delete
  6. Nak buat kenduri ke Eraz? Boleh jemput kawe jugak....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak de la kenduri besar kot.. Insyaallah.. :)

      Delete
  7. Replies
    1. Siapa-siapa jadi anak blogger, mesti akan jadi macamni..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.