Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 3 September 2013

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 2/9/2013, jam 5.00 petang SEHINGGA 9/9/2013, jam 5.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ni... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak. 

 Kemudian pastekan ke ruang HTML seperti di bawah:

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 10/9/2013.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^ 

14 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join dan support segmen ini, nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orait Farah.. Belum sempat buat entry pasal malam tu.. Hehe..

      Delete
  2. sempat lagi kalau nka join nie..blogger baru pun diteima jugak ke..he3

    ReplyDelete
  3. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye....tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)
    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah kerana telah dipilih sebagai pemenang...sila tinggalkan LINK ENTRY TERBAIK untuk direview di ruangan komen ini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/09/pemenang-segmen-my-best-entry.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.