Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 24 September 2013

Adam AF, Fiza Elite Bakal Kahwin

Adam AF, Fiza Elite Bakal Kahwin | Assalamualaikum w.b.t.. Adam AF bakal berkahwin dengan Fiza Elite Khamis ni.. Berita ni Eraz dapat daripada adik ipar Eraz, Farah Alias.. Peminat setia Adam tu.. Lepas tu Farah link kan ke artikel BeautifulNara..

Mungkin ini satu berita yang mengejutkan dalam dunia hiburan terutama peminat Adam.. Tapi bagi Eraz, itu jodoh ketentuan Ilahi.. Jika itu jodohnya, alhamdulillah, sebuah masjid lagi akan didirikan.. Kita sebagai sesama umat Islam, doakan yang terbaik..

Untuk laporan gambar pernikahan Adam dan Fiza serta gambar majlis perkahwinannya serta persandingan, sure akan ada blogger yang update nanti..

Adam AF Bakal Kahwin Fiza Elite

Adam AF Bakal Kahwin Fiza Elite

#Sama-sama doakan ikatan perkahwinan antara Adam AF dan Fiza Elite kekal ke akhir hayat..

10 comments:

  1. hehe..
    mmg x disangka.
    dalam diam2 diorg nie..
    hope kekal ke anak cucu nnti.

    ReplyDelete
  2. tahina kepada kedua-dia pasangan..dah bertudung rupanya fiza

    ReplyDelete
  3. terperanjat jugak....story tergempar hari ini...whatever...congratulation.....

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Kita doakan semoga ianya kekal ke akhir hayat..

      Delete
  5. Assalam.... ^^

    Perkara baik.....alhamdulillah, tahniah buat Adam dan Fiza.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita doakan semoga ianya kekal ke akhir hayat..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.