Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 9 September 2013

Banyaknya kena proses ..


Assalamualaikum w.b.t.. Masa sampai je office pagi tadi, tertengok atas meja ada sebeban surat yang perlu diproses.. Mana sempat ni nak buat hari ni.. Ikut perancangan, hari ni dah kena pos.. Cool cool.. Kalau fokus benda ni je, ok la juga.. Tapi banyak hal lagi kena settle ni..

Published with Blogger-droid v2.0.10

16 comments:

  1. Replies
    1. mari la buat part time kat sini.. hehe..

      Delete
  2. biasalah tu... tengah buat kerja.. nanti ada je gangguan lain eg.. keje2 ad hoc... huhuuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. gangguan tu yang paling tak best sebenarnya..

      Delete
  3. kalo important tapi x urgent maybe boleh hold jap. tapi if urgent pplus important nak x nak kena juga siapkan. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebanyakkan important dan urgent.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. slow n steady tak pe, jangan slow n slow sudah.. hehe..

      Delete
  5. banyak tu... take care eraz

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.