Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 24 September 2013

Alhamdulillah Dapat Cek Dari Churp Churp


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah, mulanya ingat malas nak cash out lagi Churp Churp ni.. Tapi takpe la.. Simpan lama-lama kat situ, tak guna juga kan.. Churp Churp dah bagi peluang untuk cash out, kita cash out je la.. Tak de la sebanyak orang lain.. Tapi boleh la sebagai pendapatan sampingan..

Alhamdulillah, cek dari Churp Churp dah sampai, tapi belum sempat bawa ke bank lagi.. Tak sangka juga kali ni dapat hampir cecah RM 200.. Sekali lagi Alhamdulillah.. Terima kasih kepada Churp Churp.. Siapa nak dapatkan pendapatan sampingan yang sama macam Eraz, boleh klik SINI untuk register dan follow step-stepnya.. Mana tahu korang akan dapat lebih daripada Eraz! Good Luck..

24 comments:

  1. Replies
    1. Asha.. Alhamdulillah.. Rezeki.. Pendapatan sampingan..

      Delete
  2. tahniah Eraz.....rezeki lagi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sukma, Alhamdulillah.. Rezeki.. Pendapatan sampingan..

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki.. Pendapatan sampingan.. Terima kasih Invisible Me..

      Delete
  4. Replies
    1. PermataBiru, Alhamdulillah.. Rezeki.. Pendapatan sampingan..

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki.. Pendapatan sampingan.. Terima kasih Normi..

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki.. Pendapatan sampingan.. Terima kasih Ainim..

      Delete
  7. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki.. Pendapatan sampingan.. Terima kasih Zara..

      Delete
  8. tahniah, lepas ni mesti leh dapat lebih dari ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki.. Pendapatan sampingan..

      Delete
  9. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki.. Pendapatan sampingan.. Rezeki untuk Zara juga..

      Delete
  10. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki.. Pendapatan sampingan.. Terima kasih Nico..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.