Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 30 September 2013

Tak boleh update blog kalau macamni..


Assalamualaikum w.b.t.. Biarkan gambar bercerita je la.. Boleh? Hehe.. Kalau berkeadaan dalam dalam gambar tu, memang tak dapat update blog la jawabnya.. Hehe.. Tapi alhamdulillah.. Zara bukan jenis yang selalu nak duduk dalam dukung atau riba.. Kadang-kadang tu ada la.. Macam dalam gambar tu.. Perkara biasa kan.. Hehe..

#Situasi dalam gambar tu bila dia terkejut sedar dari tidur.. Nak tenangkan dia semula..

Published with Blogger-droid v2.0.10

20 comments:

  1. Replies
    1. Insyaallah.. Harapnya camtu la.. Hehe..

      Delete
  2. sesekali Zara nak rasa tidur dalam dakapan ayahnya ....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Baby memang rasa lain bila tidur dalam dakapan kan..

      Delete
  3. comel je Zara...alaaa...dia nk attention jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Attention pada dia pun penting juga..

      Delete
  4. sikecil pun perlukan belaian manja tu ...

    ReplyDelete
  5. zara jeles ngan ayah dia lar tue.. nak ayah dia sayang dia je.. tak nak ayah dia sayang blog lebih.. hehe

    ReplyDelete
  6. Gmbar yg comey...terharu :)singgah ke sini memalam

    ReplyDelete
  7. Biasalah tu bila beranak kecil. Suka aje bila tengok bonding moment ayah-anak macam ni :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.