Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 26 September 2013

Heboh isu isteri Mat Yo dan Surat kepada PM


Heboh isu isteri Mat Yo dan Surat kepada PM | Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni memang heboh dengan isu isteri Mat Yo dan surat kepada PM oleh seorang wanita tu.. Pagi-pagi lagi masa masuk office nampak 3 orang staf office berkumpul duk mengadap iPad.. Rupa-rupanya duk tengok video yang berkaitan dengan kes Mat Yo dan isteri serta pengawal keselamatan tu.. Eraz memang tak ambil pot pun.. Sampai sekarang belum tengok video tu dan baca berita di surat khabar...

Lepas kecoh dengan isu tentang surat ke Perdana Menteri.. Ini lagi satu hal.. Eraz dah dapat link blog yang letak surat tu.. Sekali buka, giler panjang berjela-jela.. Terus give up nak baca.. Kalau pendek-pendek, memang spend la jugak masa nak baca kan.. Tapi sebab panjang, bye bye je la.. Mungkin esok boleh baca kot.. Kalau nak baca, kena baca time mula-mula sampai office.. Kalau tak, errmmmm..

By the way, itu antara dua topik hangat untuk hari Rabu, 25 September 2013..

15 comments:

  1. memong kecoh satu Malaysia..anway, kilk sudah $$$

    ReplyDelete
  2. berita hangat sekarang.... video tu dah tengok.... surat untuk PM tak baca lagi...

    ReplyDelete
  3. skang ni mcm2 isu timbul... kadang2 join gak gosip2 cmni..hihihi

    ReplyDelete
  4. topik hangat dua wanita..tgh trending..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal.. Belum surut lagi kot ni..

      Delete
  5. xambik pot juga...mls nak komen..sendiri mau ingt..surat PM tu panjang bc separuh aje..tetiba mls..hehe..xda kaita kot dgn kita..hahaha

    ReplyDelete
  6. kisah isteri Mat Yo tu yg kecoh satu malaya.......bikin panas......

    ReplyDelete
  7. fae malas ambik peduli isu pasal bini matyo tu haha

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.