Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 3 September 2013

Tak best nya rasa ..

Assalamualaikum w.b.t.. Rasanya, kursus kali ni la bagi feel yang paling malas nak pergi.. Adoi.. Rasa macam tak sabar dah nak tunggu balik Kelantan semula Jumaat ni.. Sekarang dah berada kat airport Sultan Ismail Petra Kota Bharu.. Menunggu masa nak fly ke KLIA.. Mungkin akan terlewat sikit sebab flight nampaknya baru sampai.. Sampai hotel malam ni, tidur!

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah dah selamat pergi dan balik..

      Delete
  2. have a safe journey.. btw, saya try update blog guna Blogger-droid v2.0.10 tak boleh pun.. kenapa abang boleh ek? huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nurul.. Try Nurul uninstall.. Abg Eraz pernah juga macam tu.. Selalunya time line internet bermasalah sikit..

      Delete
  3. have a safe journey my bro . pape pun be happy eh . jangan malas2 . :) ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah selamat pergi dan balik.. Esok dah kerja..

      Delete
  4. Replies
    1. Sekarang ni musim orang nak pergi haji..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.