Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 21 January 2014

Rindu bangat kat budak kecik nih!

Assalamualaikum w.b.t.. Setiap kali lepas cuti, sure akan teringat kat budak kecik ni.. Kali ni lagi la sebab dua hari berturut-turut duk jaga dia.. Duduk pulak berdua dengan dia je.. Bila masuk office, memang teringat je la.. Pagi tadi Mama dia yang hantar pergi Nursery.. Rasa macam nak pergi ambil dia petang ni, tapi tak boleh sebab kena balik lewat sikit.. Kena siapkan banyak kerja sebab dua hari kena outstation.. Sabar je la..


19 comments:

  1. alahaiii comelnya zara... ^_^ bilalah papa zara nak bawak zara jalan2 kl ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Kalau Zara sampai KL, kita lepak2.. Bawak Ash sekali.. :)

      Delete
    2. dah tu sally nak bawak sape..? hahaha... ^_^

      Delete
    3. Haaa... Itu susah nak jawab.. Hehe..

      Delete
  2. sabar jer la bro... rindu tu indah sgt sebenarnya... aku dulu ms baby kecik mcm ni lagi laa... penang - KL... lagi laa... huhuhu...

    ReplyDelete
  3. memang kita akan rasa rindu bangat time pergi keje dan tinggalkan anak kat nursery

    ReplyDelete
  4. geramnya tengok tangan zara tu..nak gigit je rasa.. hihihi

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.