Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 25 January 2014

"Kalah la kecantikan Mama dan Zara lepas ni.."


Assalamualaikum w.b.t.. Menerusi entri semalam, EPHYRA | Miliki Kulit Cerah Berseri Seawal 14 Hari, Eraz ada beritahu yang baru je dapat rezeki dari blog yang mana pihak www.oceanlife2u.com sebab memberi peluang untuk Eraz untuk mencuba EPHYRA Premium Pack (30 sachets).. Balik je kat rumah dan tunjuk kat isteri, terus dia kata, "Kalah la kecantikan Mama dan Zara lepas ni..".. Haha.. Papa bukan cantik ya, tapi handsome.. Haha.. Perasan..

15 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. xpnh dgr pun..cuba la try t bleh la share2 ckit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ina tak pernah dengar tentang Ephyra? Boleh baca entri yang Eraz link kan tu..

      Delete
  3. hehehehhe..wah,tapi tetap zara yg tercomel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu memang tak boleh nak lawan la..

      Delete
  4. wah, bestnya! Dapat free pula tu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thanx bro.. Nak cuba lawan kecomelan Zara dan mamanya la pulak.. Hehe..

      Delete
  6. Okay Papa Zara, kami tunggu hasilnya ek

    ReplyDelete
  7. papa hensome yang tak terkalah :)

    ReplyDelete
  8. Tercabar Zara dengan mamanya dibuatnya. Hehe

    ReplyDelete
  9. makin handsome la eraz past nie..hihik

    ReplyDelete
  10. wah....makin ramai peminat ler lepas nie....haha....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.