Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 12 January 2014

Kenapa Hospital dan Rumah tu gelap je?


Assalamualaikum w.b.t.. Korang perasan tak, kalau ada filem hantu ke, drama hantu ke, a.k.a seram, mesti keadaan tu suram dan gelap.. Ya, logik la suram sebab nak bangkitkan rasa seram tu kan.. Tapi, kalau di siang hari, scene kat hospital dan rumah tu, kenapa gelap jugak? Kat rumah mungkin banyak kemungkinan.. Kat hospital? Tak logik la kan.. Korang pernah jumpa tak hospital di tengah-tengah bandar then gelap macam tak de lampu walaupun siang hari? Hehe.. Wassalam..

16 comments:

  1. haha..sebab tu kot kenapa saya rasa tak seram pun tengok scene kat hospital sbb dlm kepala dah set tak logik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tiba-tiba hantu buatan tu muncul macamana? Hehe..

      Delete
  2. Tu la dia trick cerita yg tak brp nk logic ... hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Logik tu lain kira la tu.. Hehe..

      Delete
  3. de certain part of hospital tmpt keje dlu pernah blackout..prsn dia seram cam tgk cite hantu..hihi

    ReplyDelete
  4. ye kan?betul tu..lepas tu sunyi semacam jer kat hospital....logikla sikit walau nak tunjukkan aksi keseraman tu pun kan?hehehehe.

    ReplyDelete
  5. hheee... banyak cerita rekaan yang tak masuk akal....

    ReplyDelete
  6. Dah director nak macam tu nak buat macam mana lagi, kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang la bro.. Itu cuma persoalan dan mungkin pendapat je..

      Delete
  7. semuanya nak disuramkan. Kehkeh.

    ReplyDelete
  8. tu yang kadang-kadang tak faham, tapi hosipital kalau lepas kam 12 tengah malam memang macam seram...dapat-dapat duk hampir dengan bilik mayat...akak dulu pernah dok hospital satu lif dgn bilik mayat......haru.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.