Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 16 January 2014

Blogger-droid bermasalah rupanya ..

Assalamualaikum w.b.t.. Tadi ada cuba untuk update entri dengan guna Blogger-droid, tapi tak boleh.. Status publish tapi tak keluar pun di blog.. Eraz perasan Blogger-droid ni tak berfungsi sejak tahun 2014 ni.. Korang punye macamana?

14 comments:

  1. dah lama buang...sebab kak mia suruh update macam biasa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarang2, abg Eraz guna benda tu.. Hehe..

      Delete
  2. Replies
    1. Memang software dia yang rosak la ni kot..

      Delete
  3. sama la eraz..akak da uninstall dah..dah publish entri pun tak keluar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang software dia yang rosak la ni kot..

      Delete
  4. Replies
    1. Salah satu yang orang suka pakai dulu.. Tapi dulu la..

      Delete
  5. kawe update kot android guno browser jah.. sedak sikit pado guno apps..

    Contest SEO Car Stickers Malaysia

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...eraz,

    mselim3 ada baca kat blog kak mia pasal update blog pakai android nie... nanti feedburner bermasalah.. dimana entry kita lambat update dibloglist kekawan dalam feedburner pun bermasalah gak..

    mselim

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp... kak mia dah tak guna lagi apps mobile untuk update blog. Guna cara lain....

      Delete
    2. Memang ada ketikanya bermasalah..

      Delete
    3. Kak Mia, ada cara yang lagi senang tak?

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.