Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 28 January 2014

Sampai 2 kali .. Haha ..

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni mood malas tu ada.. Sampaikan nak delete entri publish 2 kali pun malas.. Internet kat office masih lagi tak ok.. Memang kena report dengan Telekom dulu la ni.. Min ditunggu, main banyak kerja tertunggak.. Kalau tak kena cara, makin berserabut kepala dibuatnya.. Macamana kalau ada kerja urgent..  Kan.. Cool je la.. Wassalam..

26 comments:

  1. sabar jer lah..buat report cepat skit..:)

    ReplyDelete
  2. kena buat report ni..kalau tak lagi lmbt baru pulih

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..eraz,

    takper ... eraz, cool.. Insaallah perlahan2 kerja sampai settle..k

    mselim3

    pls: mselim3 pun serabut gak nie ... hehehhe

    ReplyDelete
  4. amboi tahap malas dia...hahahaha...abg...abg... *geleng kepala :P

    ReplyDelete
  5. haha...mood malas yea..sampai 2 entry tu.....aduhai...

    ReplyDelete
  6. Salam.. hai iman singgah sini sebab da lama tak blogwalking blog ke blog http://ayuiman88.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi singgah sini..

      Delete
  7. hehe...tak pe, kadang2 bila malas datang, memang tak la..
    jom join http://misteriomuchacha.blogspot.com/2014/01/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html

    ReplyDelete
  8. hehe...tak pe, kadang2 bila malas datang, memang tak la..
    jom join http://misteriomuchacha.blogspot.com/2014/01/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.