Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 23 January 2014

Hampir 4 jam !

(Sumber Google)

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni dan semalam, Eraz travel dari Kota Bharu ke Kuala Krai dan baliknya sure dari Kuala Krai ke Kota Bharu kan.. Jauh perjalanan lebih kurang dalam hampir 2 jam pergi dan hampir 2 jam balik.. Travel pulak dua hari berturut-turut.. Rasa macam penat giler badan.. Insyaallah esok dan lusa, stay kat office di Kota Bharu.. Ok la sikit..

Harapnya hari ni tak de la sampai rumah lepas Maghrib.. Malam tu memang badan dah penat giler giler.. Alhamdulillah semalam, tak de rasa mengantuk masa drive balik.. Masa datang tadi pun ok, balik nanti, tak tahu la..

#Esok dah di book oleh mak mertua untuk mengangkat barang-barang terutama sofa sofa sebab majlis perkahwinan adik ipar dah dekat.. Lepas kerja la jawabnya.. Malam..

13 comments:

  1. wah jauhnya...hari2 drive mcm ni memang capek deh
    minum tongkat ali
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  2. jauhnya..2 jam kot. saya yang 1 jam sehala ni pun dah penat

    ReplyDelete
  3. dah macam pergi KL dari Melaka tapi ikut highway ler....aduhai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi Eraz ni masih dalam Kelantan.. :)

      Delete
  4. Ambil masa untuk rehat juga.. :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.