Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 27 January 2014

"Saya balik kali ini bukan untuk menang sebab saya nak mengenang budi.."


Soo Wincci tersingkir | Assalamualaikum w.b.t.. Alahai.. Soo Wincci tersingkir dah semalam.. Kan best kalau dia berjaya ke Top 2.. Perwatakan dia, minat dia, kesungguhan dia tu la yang buat ramai yang nak di ke Top 2.. At least la.. Tapi apa kan daya, sampai ke Top 4 je nampaknya kali ni.. Apa-apa pun, Masterchef sememangnya menjadi kenangan manis buat Wincci sebab Masterchef Selebriti Malaysia Musim Pertama la yang menaikkan nama di Malaysia dan Taiwan..

#Kagum dengan Soo Wincci sebab ada degree Law, MBA dan sekarang sedang buat PhD di OUM..

"Saya balik kali ini bukan untuk menang sebab saya nak mengenang budi.. Tanpa Masterchef, tanpa Soo Wincci.." - Soo Wincci


24 comments:

  1. Replies
    1. Hilang seri MasterChef Malaysia ALL STARS..

      Delete
  2. Replies
    1. Miss Malaysia yang masuk Miss World ni..

      Delete
  3. Bkn stakat cantek paras rupa jaa.. sikap dia pun ok.. peramah.. ^^

    ReplyDelete
  4. cik akak pon suka gak tengok dia nie...
    memang sorg yang merendah diri...
    senang bergaul dengan siapa sahaja....
    soo wincci tetap terbaik...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang boleh nmpk sikap merendah diri dia..

      Delete
  5. wincci terkeluar farah terlepas sirinya, tapi hopefully zamir yang jadi juara masterchef...

    ReplyDelete
  6. memang hebat dia.. clever, pandai masak lagi.. cantik lak tu.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Hilang seri MasterChef Malaysia ALL STARS..

      Delete
  8. Ambil PHD dia sekarang. baru tahu.

    ReplyDelete
  9. Saya pun suka Wincci sebab dia gigih sangat bila buat sesuatu

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.