Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 31 January 2014

Fikir sejenak ..

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah dan insyallah malam ni masih diteruskan dengan Majlis Tahlil di rumah mertua.. Sering kali teringat untuk kongsi sesuatu di blog ERAZFADLI.COM ni.. Tetapi kadang-kadang idea tu terhalang kerana terlalu banyak yang bermain di fikiran dan banyak benda yang perlu difikir..

#Pada masa ni, support dari ahli keluarga dan SAHABAT sangat-sangat diperlukan.

11 comments:

  1. hurmm...betol tu...semue yg berlaku..mesti ada hikmah.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti ada hikmahnya.. Insyaallah..

      Delete
  2. Banyakkan bersabar bro..pernah mengalami keadaan seperti ini 2 tahun lepas. Kehilangan seorang ayah..

    ReplyDelete
  3. salam...ayu blogwalking sini... ada masa nanti sudi2kan lah join segmen ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Kadang-kadang sesuatu di luar jangkauan...

    ReplyDelete
  5. hai ...rasa macam kenal jerrr. saya ni kak na (OUM Mei 2007).lama tak jumpa, perasan la pulak bila tengok gambar fadli di blok. Hari akhir jumpa dulu masa nak ambil baju convo...kna kerja KADA (yg tinggi2 tu...hihihi) dah dapat baby ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti la ingat.. Dapat doh sorang.. Alhamdulillah.. Macamana boleh jupo blog ni?

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.