Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 9 January 2014

Ini suprise namanya ..


Assalamualaikum w.b.t.. Tiba-tiba Eraz dapat satu bungkusan yang diposkan beralamat Labuan rasanya.. Tapi cop setem dari Kuching.. Dalam kepala mungkin ada satu benda tu kot.. Yakin.. Tiba-tiba ada seorang rakan office ni datang tanya pen drive ke tu? Eh! Macamana dia tahu? Sekali buka, ada pen drive Stitch! Wow.. Bukan senang nak carik..

Rupa-rupanya dia order online.. Tapi sekarang baru sampai.. 2 minggu lebih dah kot.. Haha.. Kononnya nak buat suprise di hari jadi, tapi lambat sampai lak.. Apa-apa pun, thank you very much kawan.. Memang dah saya ni peminat Stitch, bagi lagi hadiah berupa Stitch.. Memang seronok la.. Thanx!

#Eraz belum cerita kan apa hadiah wife Eraz bagi..? Nak citer ke tak nak ek? Errrmmmmmm..

18 comments:

  1. rasanya sapa ler yang bagi stich pen drive nie yea...macam tahu jer sapa yang kirim....cantik ler....berapa harganya ek....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga tak tahu la.. Sebab hadiah kan.. Malu nak tanya..

      Delete
  2. wah..comel jugak pendrive mcm ni..wife bro bg apa bro?..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tahu wife bagi apa ya.. Hehe..

      Delete
  3. alaaaa kiut nyer.. nak jugak :)

    ReplyDelete
  4. pendrive sekarang memang dh pelbagai sampai susah nk buat pilihan :)

    ReplyDelete
  5. comelnya pendrive tu.. ehem ehem.. wife abg eraz hadiahkan apa? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah ya.. Tengok entri malam ni.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.