Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 9 January 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014 !


Assalamualaikum w.b.t.. Katanya Mak Dara nak tutup penyertaan segmen ni pada pukul 7 malam ni.. Alang-alang masih kat office ni, nak jugak la join segmen Jom Naikkan Trafik Blog 2014 ni.. Syarat yang sangat simple.. Siapa berminat, boleh lah klik banner di atas.. Ok! Cuma sebagai syarat wajib ni, Eraz kena ceritakan serba sedikit tentang blog sendiri.. 

Blog ERAZFADLI.COM banyak kepada entri-entri yang personal.. Jangan boring kalau Eraz duk cerita pada benda-benda yang berlaku seharian atau mungkin pasal anak Eraz, Nur Zara Faleesya.. Bagi Eraz, genre blog personal je kot yang sesuai walaupun sebenarnya Eraz ni minat dunia hiburan.. Blog personal akan menggambarkan macamana diri kita sebenarnya.. Blog ni juga akan update blog dengan entri terbaru setiap hari.. Alhamdulillah, traffic ke blog ini agak membanggakan (untuk diri sendiri) walaupun hanyalah blog personal.. So! Itulah serba sedikit pasal blog ERAZFADLI.COM..

29 comments:

  1. Replies
    1. Jom sama-sama kita berblogwalking...

      Delete
  2. mama dari segmen yang sama juga, selamat berkenalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mama.. Nanti Eraz terjah sana jugak..

      Delete
  3. terima kasih Eraz sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

    ReplyDelete
  4. akak join juga...owner blog disana sihat...:)

    ReplyDelete
  5. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?

    ReplyDelete
  7. salam... mia singgah dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  8. Dtg dari segmen MD sambil naikkan trafik blog. Dah lama follow sini ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen Makdara...
    jom blogwalking naikkan trafik blog..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  10. datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete
  11. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  12. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama.

    selamat berblogwalking :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  13. YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  14. bella dari segment :
    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.