Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 11 January 2014

Projek Memikat Suami Episode 4

Projek Memikat Suami Episode 4 | Assalamualaikum w.b.t.. Projek Memikat Suami Episode 4 nampaknya akan mula memaparkan episod-episod di mana kehidupan mereka selepas berkahwin.. Nampaknya Husna sememangnya menerima suaminya seadanya dan sentiasa berusaha memikat suaminya.. Dalam masa yang sama, hubungan mereka nampaknya dihalang oleh Adira dan Zara iaitu kakak Zahrain..

Kalau drama tak de watak jahat kan best.. Siapa setuju? Hehe.. Layan je la..

Projek Memikat Suami Episode 4

13 comments:

  1. Replies
    1. Drama yang tengah mengumpulkan peminat..

      Delete
  2. tulah...kekadang plot citer melayu nie...semuanya sama je :)
    tapi cik akak tetap peminat setia drama nie..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, kebanyakannya plot yang sama kan..

      Delete
  3. tengok tajuk buku ni macam best aje hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tengok drama, memang best jugak sebenarnya..

      Delete
  4. hehehehe...projek memikat iosteri belum ada kan eraz?

    ReplyDelete
  5. jarang ler tengok episod cerita nie.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.