Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 25 January 2014

"ok ke?" - isteri

Assalamualaikum w.b.t.. Pagi semalam, memang sangat sangat sangat blur.. Isteri Eraz siap tanya lagi, 'ok ke?'.. Haaa.. Agaknya kenapa dia boleh tanya macam tu? Jom baca kat bawah ni..

  1. Bila bangun pagi semalam, Eraz tak kelam kabut walaupun rasa macam berkemungkinan besar akan lewat sampai ke pejabat.. Selalu, kalut.. (Bangun pukul 6 lebih)
  2. Walaupun dirasakan dah lewat, tapi lepas solat subuh, masih boleh duduk santai termenung atas sejadah.. Isteri duk sterika baju masa tu..
  3. Bukan bekejaran ke bilik air untuk mandi, tapi sempat singgah atas katil, pergi peluk Zara yang sedang tidur..

Sumber : Google 

Haha.. Itulah diantaranya apa yang jadi semalam.. Pelik bin Ajaib sebab Eraz relax.. Sepatutnya sebelum pukul 8.00 am dah kena terpacak kat office.. Tapi walaupun dah agak akan keluar rumah lewat, masih boleh relax-relax.. Tapi serius memang blur pagi semalam..

#Sekadar berkongsi

17 comments:

  1. Replies
    1. Rasa macam banyak benda dalam kepala..

      Delete
  2. Replies
    1. Rasa macam banyak benda dalam kepala..

      Delete
  3. Saya perlukan sponsor topup. Please help me. :)
    http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Rasa macam banyak benda dalam kepala..

      Delete
  5. There are times when we feel that way. Utk Vee, kalau dah terlampau penat memang cmtu. Bangun pagi lambat, tak kisah.. Punch merah pun tak kisah. Jln slow2 masuk tempat kerja then termenunngg kejap.. Hehe. Mcm machine, sometimes boleh slow kalau lama berfungsi..

    ReplyDelete
  6. Hehe. Sibuk sangatkah sampai blur jadinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa macam banyak benda dalam kepala..

      Delete
  7. Replies
    1. Rasa macam banyak benda dalam kepala..

      Delete
  8. Ahaha..saya pun pernah camtu Abg Eraz..rilek gile padahal dah lambat tapi nasib sempat sampai 3 minit sblm pkl 8am..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa macam banyak benda dalam kepala.. Itu yang macam blur.. Hehe..

      Delete
  9. kalau dah kalut memang gitu.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.