Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 11 January 2014

Busy seharian ..


Assalamualaikum w.b.t.. Seharian memang busy giler kat office.. Tengok je la entri-entri Eraz hari ni.. Semua berkaitan entri wajib mingguan Eraz je muncul.. Ariana Rose Episode 9 | 10 | 11 | 12, Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 16 | 17 | 18 dan Projek Memikat Suami Episode 4.. Awal pagi tadi join Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih.. Tak sempat nak buat entri yang biasa Eraz buat.. Kanan kiri dengan hal kerja..

Next week pun sama.. Rasanya dalam seminggu tu, majoriti semua kena outstation.. Kena ke Kuala Krai, Machang, Tanah Merah.. Memang kena atur jadual kerja sebaik mungkin minggu depan.. Hal office pun kena handle jugak.. Kalau tak, memang teruk la.. Malam ni kena rehat secukupnya.. 

10 comments:

  1. takpe..dahulukan urusan lebih penting..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Terpaksa dahulukan mana yang penting... :)

      Delete
  2. buat mana yang lebih penting dulu....hari ini akak pun bz gak..besok nak hantar anak balik ke UIA PJ.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas tu, boleh la keluar jalan-jalan sekali..

      Delete
  3. Takpe Abg Eraz..saya pun busy juga. Kadang tu semput nak buat banyak keje dalam 1 masa. Apa pun, all the best ya

    ReplyDelete
  4. moga semuanya berjalan lancar. Masa untuk rehat jangan dilupa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. Insyaallah.. Terima kasih atas nasihat..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.