Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 14 January 2014

Do Not Disturb !


Assalamualaikum w.b.t.. Do Not Disturb? Kenapa Do Not Disturb? Sebenarnya hari ni tak nak diganggu dengan hal office.. Hari ni mood balik kampung.. Dah set kepala ni nak happy-happy.. So tak nak fikir langsung pasal office.. Esok baru nak on balik otak ni fikir pasal office.. Dalam kepala fikir, nak off je hp.. Tapi tak boleh kot-kot mana la tahu kot-kot ada hal penting yang lain.. So harapnya tiada gangguan..! Balik kampung oo oo oo Balik Kampung.. Hati girang.. Peace..

#Sempena cuti sambutan Maulidur Rasul..

10 comments:

  1. selamat balik kampung ya eraz..

    ReplyDelete
  2. kampung dekat ke jauh Eraz? Rasanya macam dekatkan...haha...berhati-hati di jalan raya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feeling balik kampung kak.. Haha...

      Delete
  3. Selamat pulang ke kampung...hati2 drive ya

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti satu keluarga. Hati2 di jalan raya.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.