Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 10 January 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid


Assalamualaikum w.b.t.. Masa untuk join satu segmen ni.. Menarik tak banner segmen ni? Ada sesuatu yang boleh menarik perhatian Eraz.. Apakah itu? Tak tahu la nak cakap.. Hehe.. Apa-apa pun, jom ramai-ramai join SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid.. Syarat yang senang dan simple je.. 

29 comments:

  1. selamat bersegmen and happy bw. banner dia glitter gitu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Fae.. Haaa.. Glitter.. Hehe..

      Delete
  2. jemput join http://sayasyiera.blogspot.com/2013/12/tomodachi-big-giveaway_31.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah Syiera.. Nanti Eraz terjah..

      Delete
  3. Assalamualaikum, Terima kasih kerana sudi join segmen saya, Kiera amat menghargainya. =D . . GoodLuck ye, IN SHA ALLAH ^^

    ReplyDelete
  4. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,,,dr segmen yg sma jg :)
    Da msa sggh blog sy plak ya :)

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  7. salam... mia datang dari segmen yang sama....

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..feel free to visit back..hee :)

    http://akugadishijabista.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  12. selamat berjaya eraz..sy datang dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  13. good luck dalam SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.