Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 27 January 2014

Chocolate Oat Choco


Chocolate Oat Choco | Assalamualaikum w.b.t.. Chocolate Oat Choco ke, Oat Chocolate Choco? Hehe.. Mana-mana lah.. Tapi yang pasti, ini snek terbaru yang Eraz makan dan boleh bagi banyak-banyk bintang.. Orang lain maybe dah banyak kali makan.. Isteri Eraz kata, ramai yang cari Chocolate Oat Choco ni sekarang.. Chocolate Oat Choco ni salah satu bahan yang diletakkan dalam Goodie Bag majlis perkahwinan adik ipar Eraz..

44 comments:

  1. hai eraz.. lama betul xsinggah sini ! umpp coklat bestnye.. xpenah try lg choc oat ni. nmpk mcm best. !

    http://cartiecacloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. oat choco ni memang best giler sedap dia.. my fav!

    ReplyDelete
  3. Tak pernah rasa lagi.. Boleh try nanti.

    ReplyDelete
  4. ohh...dah trend sekarang letak dalam beg goodies.....

    ReplyDelete
  5. tak pernah tengok...ada jual kat mana ni ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kat sini, dah banyak kedai yang jual..

      Delete
    2. Nur Ziana, banyak kat sini yang ada.. Area Kota Bharu..

      Delete
  6. eraz..kat sini 2 kat area mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nur Ziana, banyak kat sini yang ada.. Area Kota Bharu..

      Delete
  7. Yup..en eraz..kt mana ada jual ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eraz, sha reply boleh?? nak try boleh contact sha.. 014-6330784 (shah alam / klang / kota bharu). tq erazfadli..=)

      Delete
  8. Replies
    1. eraz, sha reply boleh?? nak try boleh contact sha.. 014-6330784 (shah alam / klang / kota bharu). tq erazfadli..=)

      Delete
  9. Kalau nak beli contact saya 010-2265786

    ReplyDelete
  10. Memang sedap..tp kt area seremban ssh nk crik..

    ReplyDelete
  11. Sedap ni.. sy pernah try... Speket rm brape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eraz, sha reply boleh?? nak try boleh contact sha.. 014-6330784 (shah alam / klang / kota bharu). tq erazfadli..=)

      Delete
  12. boleh contact sha.. 014-6330784 (shah alam / klang / kota bharu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sha, klu sy nk oder mcmana... sy pun nk masuk dalam goodie bag majlis kahwin... satu paket berapa rm...sy duk kat sek 7 shah alam...

      Delete
    2. Salam, saya betul2 nk oder,hrp dapat respon...tk.

      Delete
    3. salam... boleh pickup di seksyen 17 nanti.. whatsapp ye.. tq

      Delete
    4. salam... boleh pickup di sekyen 17 shah alam.. nanti whatsapp sha..

      Delete
  13. empunya blog, erazfadli, sha nak bg awak free benda ni sebab tumpang iklan.. nanti bagi sha alamat ye... whatsapp pun boleh..

    ReplyDelete
  14. Saya baru makan sekali...memang sedap dan xberapa manis...sy nak pegi beli ni....

    ReplyDelete
  15. Klu kat sabah mna nk dpt biskut ni ye?

    ReplyDelete
  16. Boleh tak post ke Brunei?

    ReplyDelete
  17. Boleh tak post ke Brunei?

    ReplyDelete
  18. mmg sedp.....kalu nk order dr spe yee

    ReplyDelete
  19. mmg sedap...tp sush nk dpt...kalu nk orde perlu contct spe ye

    ReplyDelete
  20. mmg sedp.....kalu nk order dr spe yee

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.