Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 12 January 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Assalamualaikum w.b.t.. Untuk entri petang ni, Eraz nak jemput korang join satu segmen senang, ringkas, simple, tak memerlukan banyak masa ni.. Sama-sama kita support antara satu sama lain.. Sila baca di bawah !

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

50 comments:

  1. cm best je.nk join la :)
    btw slmt b'segmen k

    ReplyDelete
  2. Singgah blog walking disini
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  3. Singgah2 mencari ..

    join http://www.mhakimfaiz.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    2- http://sub.mhakimfaiz.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro sebab singgah sini..

      Delete
  4. Singgah dari segmen yang sama :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  5. datang singgah dari segmen yang sama.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  6. done follow..followback please from

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    dan jangan lupa join sekali

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  9. Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  10. Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  11. Singgah dari segmen yang sama :) Done follow sini http://unsecretostories.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  12. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  13. Salam. Shad datang sini dari segmen sama..Already Follow sini
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  14. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  15. ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  16. Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
    Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  17. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete
  18. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi berkunjung ke sini..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.