Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 26 January 2014

Bila dah bangun pukul 4.00 pagi ..


Assalamualaikum w.b.t.. Sekejap lagi nak pukul 4.00 petang.. Tapi ini kisah 4.00 pagi tadi.. Siapa dah baca entri INI? Disebabkan apa yang Eraz rasa dalam cerita tu, membuatkan Eraz terbangun dalam pukul 4.00 pagi.. Dalam masa yang sama, Zara nak susu.. Papa tolong Mama bagi susu sebab Mama tak berapa nak sihat sekarang.. Tak de la teruk, tapi tak nak ganggu dia berehat..

Bila dah settle bagi Zara susu, keluar bilik tengok TV.. Kan tak sempat nak tengok Masterchef Malaysia All Stars Episod 37 semalam.. So! Layan tv habiskan apa yang direkod.. Tapi macam biasa la.. Kalau dah buka mata, tengok tv dan lain-lain mula la tak tidur sampai sibuk.. Tapi kepala dah risau, bangun awal-awal, sure penat tak cukup tidur la hari ni.. Banyak benda kena buat ni.. Redah je la..

#Hari ni cuti!!

11 comments:

  1. Replies
    1. Untung tapi tak duduk diam di rumah..

      Delete
  2. hari cuti banyak benda nak difikirkan.....

    ReplyDelete
  3. semalam pun farah terlepas masterchef eraz disebabkan keletihan yang amat...

    ReplyDelete
  4. saya pulak tido pukul 3am sebab mata tak mengantuk

    ReplyDelete
  5. Soo Winci tak dapat ke top 2 dahh...

    ReplyDelete
  6. hehehe...semua aktiviti 4 pagi ni..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.