Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 5 January 2014

Four Seasons Restaurant - Kota Bharu, Kelantan

Four Seasons Restaurant - Kota Bharu, Kelantan

Four Seasons Restaurant - Kota Bharu, Kelantan | Assalamualaikum w.b.t.. Ayat yang mula-mula Eraz nak taip, TERIMA KASIH DATO'.. Kebetulan tahun baru 2014 hari tu, kami semua di pejabat (tak de la ramai sangat - dalam 2 meja besar) telah dibelanja makan lunch oleh Dato' Pengarah sempena penglibatan, pencapaian dan lain-lain sepanjang tahun 2013 ni.. Alhamdulillah, rezeki makan besar dan dengan semua rakan office yang lain.. Yang pasti, menu-menunya memang meletop! 

#Tempat makan : Four Seasons Restaurant - Kota Bharu, Kelantan.. Makan memang terbaik!

11 comments:

  1. jauh nyer kat kelantan... kalau sempat ke sana.. akan singgah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada banyak tempat makan best kat Kelantan..

      Delete
  2. sdapnya..xpernah lagi mkn kat ctu..:)

    ReplyDelete
  3. ni kat area mana...? Sally dah lama tak blk kelantan -_-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini kat kawasan Jalan Sri Cemerlang..

      Delete
  4. sedapnya makan bersama kawan-kawan...dah lama tak ke Kelantan.......

    ReplyDelete
  5. bestnyer..adik kathy kata kat kelantan makanannya sedap2..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.