Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 18 January 2014

Majlis Pertunangan Syamsul Yusof | Keyword

Majlis Pertunangan Syamsul Yusof | Assalamualaikum w.b.t.. Bila Eraz tengok search keyword sekarang ni, muncul 3 keyword yang sama iaitu majlis pertunangan syamsul yusof, pertunangan syamsul yusof dan tunang shamsul yusof.. Pastinya semua tu berkaitan Syamsul Yusof lah.. Mungkin sebab pertunangan berkenaan dibuat secara tertutup, peminat Syamsul cari kot..

Tapi malangnya, walaupun keyword tu sangkut di blog ERAZFADLI.COM, sebenarnya tiada pun entri pasal majlis pertunangan Syamsul Yusof tu di sini.. Tapi apa yang Eraz tahu, ibubapa Syamsul dan pergi merisik bakal isteri Syamsul iaitu Puteri Sarah dan katanya Majlis Pernikahan Syamsul Yusof dan Puteri Sarah akan berlangsung pada Februari ni.. Tahniah kepada mereka kerana memilih jalan yang baik ni.. Semoga semuanya berjalan lancar.. Amin..

Majlis Pertunangan Syamsul Yusof

12 comments:

  1. Syamsul yusof tua 10 tahun dengan saya...

    ReplyDelete
  2. Mjlis tu mrisik jaa kn ? Moga urusan mereka nk mbina rumsh tgga d pmudahkn. .amin ^^

    ReplyDelete
  3. cerita hot jugak kisah pertunangan mereka ini.....

    ReplyDelete
  4. klik sini http://www.theweeklypay.com/index.php?share=252168

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana meninggalkan komen...

      Delete
  5. tahniah buat mereka..terklejut juga sebab pandai diorg sorok²..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perkara yang baik patut di buat cepat.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Perkara yang baik patut di buat cepat.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.