Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 20 January 2014

My Princess | Terkini


Assalamualaikum w.b.t.. Gambar di atas tu ialah gambar terkini My Princess, Nur Zara Faleesya.. Rasa macam cepat je masa berlalu.. Dah masuk 6 bulan kelahiran.. Tengok dari gambar tu, dah macam budak besar.. Hehe.. Harapnya Zara membesar dengan sihat, cerdas dan macam-macam yang baik lagi la.. Setakat ni alhamdulillah.. Semua ok.. Love you baby..

22 comments:

  1. alamak.. posing baik punya ni.... comelnya zara..

    ReplyDelete
  2. alo lo lo, comelnya zara... adik Ash pula dah motakkk gambar dia hari ni dalam blog aunty... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Nanti boleh kawan-kawan dengan Ash.. :)

      Delete
  3. alolololo...comelnya Zara...macam Sally...hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sally.. Nanti jumpa, leh ambil gambar sama-sama dengan Sally..

      Delete
  4. moga zara membesar dengan sihat..amin!

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.