Monday, 20 January 2014

My Princess | Terkini


Assalamualaikum w.b.t.. Gambar di atas tu ialah gambar terkini My Princess, Nur Zara Faleesya.. Rasa macam cepat je masa berlalu.. Dah masuk 6 bulan kelahiran.. Tengok dari gambar tu, dah macam budak besar.. Hehe.. Harapnya Zara membesar dengan sihat, cerdas dan macam-macam yang baik lagi la.. Setakat ni alhamdulillah.. Semua ok.. Love you baby..

22 comments:

  1. alamak.. posing baik punya ni.... comelnya zara..

    ReplyDelete
  2. comelnya..dah besar dah dia..

    ReplyDelete
  3. alo lo lo, comelnya zara... adik Ash pula dah motakkk gambar dia hari ni dalam blog aunty... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Nanti boleh kawan-kawan dengan Ash.. :)

      Delete
  4. alolololo...comelnya Zara...macam Sally...hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sally.. Nanti jumpa, leh ambil gambar sama-sama dengan Sally..

      Delete
  5. full cheeks she got there hehe

    ReplyDelete
  6. dah ada geng Ash dan Zara.....

    ReplyDelete
  7. moga zara membesar dengan sihat..amin!

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.