Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 24 January 2014

EPHYRA | Miliki Kulit Cerah Berseri Seawal 14 Hari

EPHYRA | Miliki Kulit Cerah Berseri Seawal 14 Hari

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Ini namanya rezeki dari berblog ni.. Lepas 2 tahun 'bermain' dalam dunia ni, macam-macam pengalaman dapat.. Terbaru, jutaan terima kasih kepada pihak www.oceanlife2u.com sebab memberi peluang untuk Eraz untuk mencuba EPHYRA Premium Pack (30 sachets).. Apa hasilnya? Tunggu dan lihat.. Apa-apa pun, inilah sebenarnya yang Eraz maksudkan dalam entri Teaser | Jeng Jeng Jeng tadi.. Bungkusan EPHYRA! Terima kasih banyak-banyak..

Apa itu EPHYRA?

Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato) yang boleh merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran..

Halal ke tidak?

EPHYRA terbukti halal oleh JAKIM dan selamat oleh KKM.. Jangan bimbang EPHYRA dijamin sebagai produk yang selamat dan tidak membahayakan kesihatan..

Banyak betul produk kolagen di pasaran.. Apa bezanya dengan EPHYRA?


  • EPHYRA menggunakan kolagen ikan laut dari jenis "white fish" yang hidup di laut dalam di mana ikan di perairan laut dalam adalah bebas daripada pencemaran..
  • EPHYRA menggunakan kolagen yang terhidrolisis.. Kolagen terhidrolisis terdiri daripada pecahan asid amino yang kecil dan mudah diserap oleh badan. .
  • Kolagen dalam Ephyra mudah diserap. Inilah yang patut diketahui oleh pengguna.. Ramai yang mengambil kolagen tetapi lambat kesannya kerana faktor berat molekul kolagen yang tinggi mengakibatkan sukar untuk diserap. Berat molekul kolagen sesuatu jenama produk diukur dalam unit DALTON (Da).. Semakin cepat diserap, semakin cepatlah nampak kesannya..
  • Saiz collagen EPHYRA = kurang dari 1500 Dalton, sangat mudah diserap oleh badan.. Dengan minum EPHYRA kesannya boleh dilihat seawal 7 hari..
  • Kandungan kolagen EPHYRA adalah cukup untuk keperluan badan.. Badan manusia tidak memerlukan kuantiti kolagen yang banyak sekali tetapi dengan kuantiti yang sedikit dan berterusan. Perlu diingatkan, pengambilan kolagen yang berlebihan akan memudaratkan buah pinggang..
  • Selain dari kecantikan kulit, ada lain lagi tak kelebihannya?
  • EPHYRA ialah skin supplement iaitu minuman tambahan untuk kecantikan kulit, malah ada banyak lagi manfaat lain selain kulit menjadi cerah dan anjal. Antaranya :
  • Energy booster ~ Ramai pengguna yang beritahu, selepas minum EPHYRA, rasa penat menjadi kurang. Mereka yang mudah lesu memang akan nampak kesannya dan apabila balik kerja masih boleh meneruskan kerja-kerja rumahtangga..
  • Rambut kurang gugur ~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Ini terbukti kerana kolagen boleh menyuburkan dan menguatkan pertumbuhan rambut. .
  • Sistem pembuangan menjadi lawas ~ membantu untuk mengawal berat badan. Ramai pengguna mengalami turun berat badan selepas minum EPHYRA
  • Kuku menjadi cantik dan bersinar ~ merawat masalah kuku yang mudah patah
  • Tumit merekah dan kering ~ masalah tumit dapat diatasi
  • Lingkaran hitam di bawah mata akan berkurangan ~ tona warna kulit akan lebih sekata
  • Mengurangkan sakit radang dan sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut apabila minum EPHYRA akan nampak kesannya dalam masa sebulan. Terutamanya kepada golongan warga tua, akan boleh berjalan laju dan menunaikan solat dengan mudah


Selain dari kecantikan kulit, ada lain lagi tak kelebihannya?


  • EPHYRA ialah skin supplement iaitu minuman tambahan untuk kecantikan kulit, malah ada banyak lagi manfaat lain selain kulit menjadi cerah dan anjal. Antaranya :
  • Energy booster ~ Ramai pengguna yang beritahu, selepas minum EPHYRA, rasa penat menjadi kurang. Mereka yang mudah lesu memang akan nampak kesannya dan apabila balik kerja masih boleh meneruskan kerja-kerja rumahtangga..
  • Rambut kurang gugur ~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Ini terbukti kerana kolagen boleh menyuburkan dan menguatkan pertumbuhan rambut.. 
  • Sistem pembuangan menjadi lawas ~ membantu untuk mengawal berat badan.. Ramai pengguna mengalami turun berat badan selepas minum EPHYRA..
  • Kuku menjadi cantik dan bersinar ~ merawat masalah kuku yang mudah patah..
  • Tumit merekah dan kering ~ masalah tumit dapat diatasi..
  • Lingkaran hitam di bawah mata akan berkurangan ~ tona warna kulit akan lebih sekata..
  • Mengurangkan sakit radang dan sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut apabila minum EPHYRA akan nampak kesannya dalam masa sebulan. Terutamanya kepada golongan warga tua, akan boleh berjalan laju dan menunaikan solat dengan mudah..


Dah baca semua yang di atas? Alhamdulillah.. Rasanya, kalau rakan-rakan sekalian tak baca kelebihannya di sini, sure dah tahu jugak kan.. Sekiranya ada mana-mana pembaca yang mempunyai sebarang pertanyaan ataupun berminat dengan produk EPHYRA bolehlah email saya ke eraz.fadli@gmail.com..

Sekiranya rakan-rakan sekalian nak mencuba dan membeli produk EPHYRA dengan Trial Pack (10 sachets) atau Premium Pack (30 sachets) bolehlah terus mengisi borang yang ada di SINI.. Harga pun ada dipaparkan di situ.. Tetapi masih lagi boleh dapatkan harga istimewa jika korang rakan pembaca blog ERAZFADLI.COM.. Senang, ringkas dan tak mengambil masa yang lama.. Pihak kami sedia membantu dengan sebarang pertanyaan..

KHAS BUAT PENGUNJUNG BLOG ERAZFADLI.COM,
DAPATKAN EPHYRA ANDA DENGAN HARGA ISTIMEWA..
HANTARKAN PESANAN ANDA DENGAN MENGISI BORANG < < INI > >

Trial Pack mengandungi 10 SACHETS
Premium Pack mengandungi 30 SACHETS

8 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.