Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 6 January 2014

Ranking Alexa.com Blog ERAZ FADLI #19


Assalamualaikum w.b.t.. Semalam Eraz ada update kedudukan terkini blog ERAZFADLI.COM dalam ranking Alexa MY di Facebook.. Jadi hari ni turn update kat blog pula.. Alhamdulillah, daripada tangga ke 398 MY terus mendaki ke tangga 341 MY.. Naik banyak jugak tu nampaknya dalam tempoh seminggu.. Harapnya ia akan terus mendaki sehingga ke puncak..

Bila tengok ranking naik sehingga ke 341 MY, semangat untuk terus 'lepak' di sini semakin naik.. Blogging hanya hobi dan sebagai diari kehidupan kepada Eraz.. Sebab tu la Eraz selesa menjadikan blog ini sebagai Blog Personal..

Apa-apa pun, sesiapa yang ingin menyemak kedudukan masing-masing, boleh klik link INI.. Pada yang mungkin masih dibawah, jangan risau.. Usaha dan usaha, insyaallah akan naik ke puncak..

20 comments:

  1. Tahniah abg eraz..apa-apapun abg eraz terbaik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM

      Delete
  2. Alhamdulillah...tahniah...semoga tetap terus bersemangat untuk berblogging...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih Kak Mia atas support..

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM

      Delete
  5. tahniah...ada masa singgahlah blog saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM

      Delete
  6. nice..
    makin menjadi2 yer ranking..
    terbaek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM

      Delete
  8. tahniah bro eraz
    di kedudukan yg terbaik tu...moga sukses dlm berblogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM

      Delete
  9. tahniah eraz..terus semangat berblogging ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.