Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 8 January 2014

Jawatan Kosong 2014

Jawatan Kosong 2014 | Assalamualaikum w.b.t.. Bila buat tajuk entri 'Jawatan Kosong 2014' ni, teringat pada zaman tahun 2006 dulu.. Masa tu Eraz mula mencari kerja selepas graduate.. Ada banyak kisahnya.. Pahit dan manis.. Hinggalah tertulis yang Eraz dapat memegang jawatan sekarang ni.. Syukur.. Semua ok terutama bekerja di negeri kelahiran sendiri dan tinggal berdekatan dengan Ma Abah.. 

By the way, untuk entri Jawatan Kosong 2014 ni, Eraz jumpa apa yang Eraz capture di Facebook.. Rasa macam nak share dengan korang.. Ada 6 jawatan ditawarkan kepada yang berkelayakan.. Sila baca apa yang Eraz jumpa di Facebook ni.. Dari atas sampai la bawah, sangat menarik.. Peace no war.. 


#Sorry buat entri bergurau di petang Rabu ni.. 

19 comments:

  1. akak nak yang no sailormoon...boleh tak? hohoho....

    ReplyDelete
  2. Amboi...bkn main kerjanya...

    ReplyDelete
  3. insuran cover takdela..x jadi nak apply..ni cita2 dari kecik ni..hihi

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Jangan lupa ajak geng geng sekali..

      Delete
  5. okay, tak nak kwn dgn abg eraz...mempermainkan perasaan! hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala je.. Tak nak mintak jawatan Sailormoon? Hehe..

      Delete
  6. Nak jadi super hero ni... macam mana apply jawatan Avenger tu....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.